produkte parukeriePRODUKTE PROFESIONALE PARUKERIE


Seri produkte GO nga INEBRYA


1-Produkte styling per lukun e "cmendur"te flokeve.xhel,llak,mush.2-Produkte styling GO UP
3-Produkte styling GO light.
4-Produkte styling GO round.

5-Produkte styling GO sleek.

Produkte profesinale per parukerite INEBRYA-shampo-maska-kondicioner.
Shampo,kondicioner 300ml
Boja e flokeve profesionale 100ml INEBRYA.Permban 97 ngjyra. me ALOE VERA DHE V.LINI.
PRODUKT ME VAJ ARGAN 


Publicita-vdeo.
PRODUKTE PROFESINALE
 Kremi kolorant i echosline eshte i nje cilesie shume te larte.
ne perberjen e saj eshte dylli i bleteve dhe vitamina ''C''
prej nje sasi 99 ngjyrash jep nje game te tere zgjedhje sipas deshires se klientit.
veςori e bojes se flokeve echosline eshte mbulimi 100% i thinjave
Gjithashtu nuk krijon kruajtje te kokes dhe alergji
Ka nje shkelqim brilant.
Fabrika rekomandon perdorimin e kremit oksidant echosline per rezultat te persosur.
Shampo maska per mbrojtien e ngjyres se flokeve echosline.

produkte per mbrojtien nga renia te flokeve echosline.

PRODUKTE TE REJA TE LINJES ECHOSLINE KI POWER


KI POWER KA NE PERMBAJTJEN QERATIN,PRODUKT QE ESHTE NE BAZE TE STRUKTURES SE FLOKUT,DUKE PERDORUR KETE PRODUKT RIPAROHEN FLOKET E DEMTUAR DHE MIREMBAHEN TE PA DEMTUARAT.NE VIDEO DUKET MIRE VEPRIMI TEK FLOKET I KETI PRODUKTI TE PA KRAHESUSHEM.PRODUKTE FANTASTIKE

PRODUKTE STYLING TE FANOLA MADE IN ITALY
NO YELLOW PRODUKT KUNDER ZVERDHIES TE FLOKEVE 350ml,1000ml.
PERDORIMI I KETIJ PRODUKTI U JEP FLOKEVE BIONDE NJE NGJYRE TE ARGJENTE   TE MAHNITESHME
Koha nga 1 minuta deri ne 5 minuta.Riperdoreni ne qofte se duhet te hapet me shume ngjyra bionde.
Shampo e ristrukturimit te flokeve te shkateruara nga perdorimi i tepert produkteve kimike(dekapazh e.t.j.)350ml,1000ml.
Maska e ristukturimit te flokeve te shkateruara nga perdorimi i tepert produkteve kimike(dekapazh e.t.j.)500ml,1500ml.
Perdoret pasi shpelahet shampo e ristrukturimit per 2-3 minuta dhe shpelahet me uje te bollshem.
Kondicioneri i ristrukturimit 200ml.
Perdoret pas shampos se rstrukturimit dhe nuk shpelahet.
Kristale te lengeta100ml.me ALOE VERA DHE VAJ LINI.
Eliminon çarjen, thyerjen dhe këputjen e majave të flokëve ,lehteson krehjen dhe i shkelqen ato,perdoret edhe ne permanent.Ky trajtim është i përsosur edhe për flokët e dobësuar, të thatë e të dëmtuar nga ndotja e ambientit ose nga shkaqe të tjerë.
Perdoret ne floke te thata ose te lagura.Nuk shpelahet.ORO THERAPY seri me vaj argan

Vaji argan është një nga vajrat më të shtrenjtë për flokë, por gjithsesi ia vlen çdo cent. Nxirret nga kokrra e drurit të arganit, i cili është me prejardhje nga Maroku.

 Acidet yndyrore e pranishme esenciale do ta forcojnë flokun tuaj duke rezultuar me më pak maje të çara dhe përveç kësaj, burimi i pasur me vitamina E do të ripërtërijë flokët e dëmtuara nga materiet e dëmshme. Po ashtu, vaji i payndyrshëm i arganit do t’ia shtojë shkëlqimin dhe lagështinë pa atë ndjenjën e pakëndshme të yndyrave.

Prandaj, nëse dëshironi të rregulloni dhe përmirësoni pamjen e flokëve tuaja, ndoshta nuk do të ishte keq të provoni produktet "oro therapi" te firmes Fanola
Boja tri colore pa Ammoniak, Resorcin dhe Parafenilendiammin
Nje boje flokesh teknologjise se re ne forme kremi perdoret per:
+Ata qe duan te ngjyrosin floket e tyre natyrale dhe desherojne ngjyre te "embel"e delikate.
+Jane te ndjeshem nga ammoniaku.
+Duan te ngjyrosin shpesh floket e tyre.
+Kane demtuar floket e tyre shume nga perdorimi i kimikateve.
+Deshirojne nje produkt te ndryshem te cilesise se larte.
Colorego-boja e flokeve profesionale e cilesise te larte 100 ml.Perbehet nga 85 nuanca ngjyrash ne 15 grupe Fruit_color-boja e flokeve profesionale me baze keratina dhe ekstrate frutash.

MASKA FLOKESH ME NGJYRA
Maska me ngjyra Alter ego.Ka gjithesej 9 ngjyra te ndryshme.
dekolorant PREMIUM i alter ego
cilesia shume e larte premium.Eshte kremoz dhe nuk leshon pluhur shqetesues.


dekoloranti alter ego Puorto Rico video (spanjisht)


ALOE VERA
Perdoret extrati i "aloe vera"ne produktet si:shampo,maska,boja e flokeve etj.(kliko fig.wiki shqip)


Linum usitatissimum

Bocet e lules se linit nga te cilat nxiret vaji i linit qe perdoret si per te ngrene ashtu edhe ne perberjen e produkteve te flokeve:shampo, maska,boje flokesh,kristalet e lengeta etj.(kliko fig.wiki italisht)